skip to Main Content
      +387 33 476 400 info@medimpex.ba

KVALITET JE NAŠ CILJ I NAŠA STRATEGIJA ZA BUDUĆNOST!

Medimpex d.o.o. Sarajevo obavlja vanjsko-trgovinski promet, u okviru registrovane djelatnosti, a u skladu sa Zakonom o vanjsko-trgovinskom poslovanju, u različitim oblicima uvoza farmaceutskih proizvoda i drugih proizvoda namjenjenih liječenju ljudi.

Vlastito carinsko skladište znatno pridonosi povećanju prilagodljivosti uvoza i u prilici smo da koristimo carinske olakšice i druge pogodnosti. Osim robe u vlasništvu proizvođača, u carinsko se skladište smješta i vlastita roba iz uvoza, što omogućuje ekonomičnije, kvalitetnije i brže poslovanje.

Medimpex d.o.o. Sarajevo ima svoju vlastitu špeditersku agenciju. Iz tog razloga ulaz robe na carinsko skladište se obavlja ekspeditivno, te se roba na carinsko skladište stavlja u toku par sati to jest nakon carinske procedure. Izlaz robe sa carinskog skladišta i carinjenje se odvija u toku jednog dana. Transport je obezbijeđen sa vlastitim vozilima. Posjedujemo svu opremu kao i  edukovano osoblje za prevoz lijekova „hladnim lancem“.

Medimpex d.o.o. Sarajevo sarađuje s više od 50 stranih partnera iz farmaceutske i drugih industrija koje učestvuju u zdravstvenoj zaštiti ljudi.
Dugogodišnjim radom ostvarili smo dobru poslovnu saradnju sa svim našim partnerima, a posebno cijenimo uspješne poslovne odnose s našim konsignacijskim partnerima.

Back To Top