skip to Main Content
      +387 33 476 400 info@medimpex.ba

KVALITET JE NAŠ CILJ I NAŠA STRATEGIJA ZA BUDUĆNOST!

Strateški ciljevi Medimpex d.o.o. Sarajevo su pridržavanje zahtjeva i jačanje kontrole sistema upravljanja kvalitete poslovanja prema zahtjevima standarda ISO 9001. Odgovoriti na želje i potrebe naših kupaca i dobavljača, težeći kontinuiranom povećanju zadovoljstva kupaca efektivnom primjenom, usvojenog, sistema upravljanja kvalitetom, usavršavanju poslovanja i izgradnji pozitivne slike o Medimpexu u BiH i drugim zemljama.

Čast nam je i zadovoljstvo objaviti da je Medimpex d.o.o. Sarajevo među prvim veledrogerijama u BiH, certificirana po standardu EN ISO 9001:2008.
Predstavnici međunarodne certifikacijske organizacije BUREAU VERITAS, potvrdili su potpunu usklađenost našeg sistema upravljanja kvalitetom sa zahtjevima međunarodnog standarda EN ISO 9001:2008.

Medimpex d.o.o. Sarajevo je tokom proteklih godina postojanja izgradio moderan poslovni sistem i razvio ga kako bi ga učinio maksimalno fleksibilnim u odnosu na zahtjeve tržišta. Menadžment se stoga u potpunosti opredijelio za sistem upravljanje kvalitetom, te ostvarenje zadovoljstva kupaca kroz kontinuirana poboljšanja. Kvalitet je menadžment učinio glavnom strateškom odrednicom svoga poslovanja.

Certifikacijski audit u kompaniji Medimpex d.o.o Sarajevo, izveden je sukladno zahtjevima međunarodnog standarda EN ISO 9001:2008 i time smo dobili pečat potvrde svog uspješnog poslovanja, te uspostavu adekvatnog sistema upravljanja kvalitetom, kojeg ćemo slijediti i od kojeg se u narednom periodu očekuju pravi učinci.
Zadovoljstvo kupaca je naš cilj, stoga ćemo i u budućnosti raditi kako bi smo unaprijedili našu saradnju i kontinuirano isporučivali proizvode i pružali usluge usaglašene sa zahtjevima kupaca i primjenjive zakonske regulative.

Back To Top